martin contra Musikern och mentorn Martin Contra har en lång erfarenhet i branschen. M. Contra har samarbetat med många kända namn som bl.a. Ray Dorset (från gruppen Mungo Jerry), Alexander Bard, Monica Törnell, David Hasselhoff (från Baywatch), Christer Sjögren, Robin, Lena Ericsson, Elisabeth Andreassen (demoinsp.), Robert Wells (demoinsp.), poprock-gruppen Sha-Boom, var medlem i gruppen 'Balls and Chains'.

Har även varit med som medkompositör i Melodifestivalen med sammanlagt fyra låtar, ABC med Anna Book, Jag har en dröm med Baden Baden, Sjung din sång med Stefan Borsch, och Hey-Hi-Ho med Liza Öhman.

Utöver detta har Martin Contra arbetat med bl.a. rapparen Ken, Ian Haugland från Europe, rockgruppen 'Lemone', den sydamerikanska stjärnan Tanya Rodriguez, Patrick Öhman (från Sikta mot stjärnorna med Jan Johansen) m.fl.


Videos

Klicka för att se Anna Book med ABC Melodifestivalen 1986

Klicka för att se ABC 23 år senare i Allsång På Skansen

Klicka för att se Jag har en dröm med Baden Baden

Klicka för att se Sjung din sång Stefan Borsch

Klicka för att se Hay Hi Ho med Liza Öhman


 

Afterwork, Vänskap och Traditioner

Det är fredag eftermiddag och det runda bordet på Lisa Elmqvist dukas upp för ett sällskap med herrar som vant rör sig i saluhallen. Här känner de sig hemma och det går nästan att ta på den höga trivselfaktorn vid bordet. Hallen har för den blivit en naturlig träffpunkt genom åren, vars atmosfär de helst av allt vill k-märka.

Ovanstående är ett klipp från Östermalms Saluhall Magazin No 1 2014
För artikeln i dess helhet vänligen följ denna länk >>

Go to top